Düzeltme
Eski widget adresiniz sizde kalır
Çalışma alanınızın genel adresini değiştirdiğinizde, müşterilerinizin sitelerinde eski adresle gömülü widget'lar çalışmaya ve size lead göndermeye devam eder. Eski adres kalıcı olarak çalışma alanınıza ayrılır: başka bir çalışma alanı onu alamaz; bir çalışma alanı silinirse adresleri başkasına geçmez, yanıt vermeyi bırakır.